Anti-Virus Mutation

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Црвениот вирус мора да биде отстранет од системот!

Расчистете го патот, поместувајќи ги останатите вируси и отстранете го црвениот! Anti-Virus Mutation претставува еволуција на логичката игра Anti-Virus и содржи нови “мутирани” предизвици.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување

Main Menu