Blocks Paradise

1,599.00 ден

Има залиха

Спореди

Не двоумете се, кога се работи за едукативни, квалитетни играчки, во 𝗱𝗲𝗽𝗼 го имате правилниот избор! Оваа мултифункционална масичка со многу додатоци со часови ќе го задржи вниманието на децата, уште од најрана возраст!
> може да ја користите за редење на големите коцки кои се вклучени во пакувањето или пак да ја користите за складирање – можности има многу!
> Другата страна на масичката е рамна и може да се користи за боење, цртање, за јадење или било каква креативна работа 😍
– искористете ги промотивни цени 🔥

Main Menu