Буква по буква

690.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 1-4
  • Возраст: 4+
  • Издавач: Scamperpub
Спореди

Научи ги буквите од азбуката и почни да пишуваш со овие забавни игри со животни.

Преку асоцијација со двостраните картички со животни научете ги буквите и како изгледаат нивните графеми. Потоа, започнете да составувате зборови, буква по буква со или без асоцијација, играјте бинго – препознајте ги животните и најдете ја буквата со која започнува тоа животно, првиот кој го сотави зборот – победува!

Main Menu