Catan

2,800.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 3-4
  • Времетраење: 60-120 мин.
  • Возраст: 10+
  • Издавач: KOSMOS
Спореди

Main Menu