Circle of Colors 500pcs. + Poster: Fruits & Vegetables

690.00 ден

Има залиха

  • Кружна сложувалка со 500 парчиња + Постер
  • Големина на сликата: 52 cm.
  • Возраст: 12+
Спореди
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

Main Menu