Даска ДД01

499.00 ден

Има залиха

Спореди

Возрасните не се единствените кои имаат потреба од даска за храна и грицки. Всушност, ваквиот предмет може многу да им користи на вашите деца. Најпрво, корисно е за тие да научат како да ја послужуваат својата храна без да направат неред. Формата на зајаче ќе ги израдува и најмалите и тие набрзо ќе се приврзат за новиот додаток на кујната. 

Главата на зајачето претставува една поголема преграда кадешто вашето дете може да стави поголеми парчиња овошје, коцки чоколада или бисквити, додека двете уши ќе послужат за помали видови грицки како бонбони. Даските немат остри рабови, па не треба да се грижите за евентуални повреди.

✔️ Предности:

  • Во форма на зајаче
  • Направена од 100% природно дрво
  • Соодветна за различни видови храна
  • Содржи две мали и една голема преграда

✔️ Технички спецификации:

  • Достапна во една големина
  • Димензии: xxx
  • Материјал: дрво 
  • Достапна во една боја

Main Menu