Даска ДД03

499.00 ден

Има залиха

Спореди

Оваа детска даска направена од 100% природно дрво ќе стане најслаткиот додаток во вашата кујна и ќе предизвика радост во детските срца. Направена во интересен облик на две облачиња, поголемо и помало, како и со изгравирано сонце, оваа даска е идеалниот избор за мали деца. 

Дизајнот и изработката на живописнава даска помага вие и вашето дете да се чувствувате сигурно за време на јадењето, а воедно и да внесете забава во секојдневниот ритуал. Додека ја користат оваа даска, децата можат да си играт со преградите-облачиња и да научат да јадат на уреден начин, а вие повеќе нема да се грижите за скршени чинии.  

✔️ Предности:

  • Во форма на две облачиња 
  • Направена од 100% природно дрво
  • Соодветна за различни видови храна
  • Содржи една мала и една голема преграда

✔️ Технички спецификации:

  • Достапна во една големина
  • Димензии: xxx
  • Материјал: дрво 
  • Достапна во една боја

Main Menu