Dixit Odyssey

1,990.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 3-12
  • Времетраење: 30 мин.
  • Возраст: 8+
  • Издавач: Asmodee 
Спореди

Dixit Odyssey ја има целата Dixit – магија, но и многу повеќе! Откријте ги новите карти и тајните значења на сликите, истовремено избегнувајќи ги грижливо поставените стапици од страна на останатите играчи! Новото издание овозможува учество до 12 играчи, нови варијанти на правилата и повеќе простор за вашата имагинација.

Dixit е една од најпродаваните игри, воедно и добитник на Spiel des Yahre, како и други награди и признанија.

Награди и признанија:

 

Main Menu