Farmyard – Dairy Cow

399.00 ден

Има залиха

  • 2 x 18 g кесичка глина (бела, црна)
  • 1 x 10 g кесичка глина (бела)
  • 1 x 5 g кесичка глина (црвена)
  • 1x 5-во-1 Супер Дупер Пинокио алатка
  • 1x  Упатство
Спореди

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

Употребата на оваа весела глина нема граници. Со неа децата играат, но и возрасните, се користи за украсување слики, огледала, торти и колачи, детски соби или кутии, се изработува накит, приврзоци, магнети и уште многу други нешта што Вашата фантазија може да ги посака. Преку игра и забава, JumpingClay глината ја развива креативноста, концентрацијата и самодовербата кај децата. Да, играчките можат да бидат и едукативни, а учењето може да биде забавно!

Main Menu