Game of Thrones: The Iron Throne

3,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 3-5
  • Времетраење: 30-60 мин
  • Возраст: 18+
  • Издавач: Fantasy Flight Games
Спореди

Во Game of Thrones: The Iron Throne, кој ги користи системите за игра од Cosmic Encounter, вие и вашите пријатели командувате со една од големите куќи на Вестерос, спротивставувајќи ги иконските ликови еден против друг во епски битки и шеми. Преговарајте, блефирајте, склопувајте сојузи, заканувајте им се на вашите ривали – користете ја секоја алатка што ви стои на располагање за да го ширите вашето влијание, да воспоставите превласт и да ја преземете крајната награда: Железниот трон!

Main Menu