⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

Journeys Through The Radiant Citadel Alternate Cover

2,790.00 ден

Има залиха

Everything a Dungeon Master needs to weave legendary stories for the world’s greatest roleplaying game.

Спореди

LIGHT YOUR PATH TO ADVENTURE

An anthology of thirteen stand-alone adventures set in wondrous lands for the world’s greatest roleplaying game.

Through the mists of the Ethereal Plane shines the Radiant Citadel. Travelers from across the multiverse flock to this mysterious bastion to share their traditions, stories, and calls for heroes. A crossroads of wonders and adventures, the Radiant Citadel is the first step on the path to legend. Where will your journeys take you?

Journeys through the Radiant Citadel is a collection of thirteen short, stand-alone D&D adventures featuring challenges for character levels 1–14. Each adventure has ties to the Radiant Citadel, a magical city with connections to lands rich with excitement and danger, and each can be run by itself or as part of an ongoing campaign. Explore this rich and varied collection of adventures in magical lands.

  • Thirteen new stand-alone adventures spanning levels 1 to 14, each with its own set of maps
  • Introduces the Radiant Citadel, a new location on the Ethereal Plane that connects adventurers to richly detailed and distinct corners of the D&D multiverse
  • Each adventure can be set in any existing D&D campaign setting or on worlds of your own design
  • Introduces eleven new D&D monsters
  • There’s a story for every adventuring party, from whimsical and light to dark and foreboding and everything in between

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu