Ohanami

690.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Спореди

Ohanami – градини со јапонски цреши!

Составувајте поточиња, цреши, разни други растенија и камења и така креирајте зен градини, кои ја носта победата во играва!

Игра со едноставни правила, но лукави одлуки.

Main Menu