Patchwork

1,700.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски и српски јазик
  • Број на играчи: 2
  • Времетраење:  1530 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Mayfair Games
Спореди
Категории ,

Main Menu