Peppa Pig: Peppa Twist

1,990.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  10 мин
  • Вoзраст: 4+
  • Издавач: Ravensburger 
Спореди

Добро познатата и популарна детска игра „Lotti Karotti“ во нов дизајн и со фигурите од Peppa Pig е погодна за 2 до 4 играчи од 4 години па нагоре.
Потребно е околу. 15 минути додека играчот не стигне до врвот на тревниот рид со неговата фигура на Џорџ и да ја заврши играта.
На играчите им треба среќа за да ја добијат играта. Но, потребна е и тактичка и предвидувачка акција и тоа се поттикнува разиграно.
Играта вклучува: 1 пластична играчка (рид од трева) со подвижни терени за трчање, 1 3Д фигура на Пепа, 12 одлични пластични фигури на Џорџ, 24 акциони карти и 1 инструкции за игра (англиски јазик не е загарантиран)
Играта Peppa Twist инспирира со одлична 3D играчка и прекрасни 3D фигури. Едноставниот и уникатен механизам за игра обезбедува возбуда од првата минута до последната минута од играта.

Main Menu