Перница за трудници

Има залиха

• Перница за трудници
• Димензија 75 x 115 x 15cm
• Полнеж: Топчест полиестер
• Навлака: Памук
• Навлаката се вади.

Спореди

Дали сте размислиле за полесна и поудобна бременост? – Ви ја претставуваме нашата Пеналопа, перница што им дава распоред на тежината на сите позиции ги опушта мускулите и обезбедува мирен сон во текот на бременоста. Оваа перница ќе ви обезбеди голема удобност и релаксираност во текот на спиењето.По бременоста перницата се користи како потпора за мајката и бебето во периодот на доење.

Дополнителни информации

Димензии 115 × 75 cm

Main Menu