Перница за возачко седиште

Има залиха

-Ги абсорбира и разнесува точките на притисок
-Дозволува воздушна циркулација
-Ја задржува формата
-Изработена е од мемори пена
-Се фаќа на сите седишта
-Навлака која може да се пере

Спореди
Категорија:

Обликот и изработката на оваа перница овозможуваат комфорно седење. Изработена од мемори пена со атаномска форма, со отвор во средината.Идеална е доколку работата ви е со многу седење,возење, работа на биро или компјутер. А посебно е погодна доколку имате проблеми со хемороиди.

Дополнителни информации

Димензии 50 × 50 × 6 cm

Main Menu