Скокни потскокни

690.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 1-4
  • Возраст: 3+
  • Издавач: Scamperpub
Спореди

Забавна и едноставна игра на мимика. Извлечи карта, повтори го движењето на животното кое го гледаш за да ја задржиш кај себе и да победиш! Играј сам или во друштво за да ја подобриш твојата флексибилност, рамнотежа, да ги зајакнеш своите мускули и разбудиш умот!

Main Menu