Сложувалка 300 парчиња

600.00 ден

Има залиха

Уникатен подарок за секого!
Персонализирана сложувалка со 300 парчиња со димензии во А3 формат
*Испратете ни ваша фотографија

Спореди

Уникатен подарок за секого!
Персонализирана сложувалка со 300 парчиња со димензии во А3 формат
*Испратете ни ваша фотографија

Дополнителни информации

Димензии 30 × 42 cm

Main Menu