So Clover!

1,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 3-6
  • Времетраење:  30 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Repos
Спореди

Добијте клучни зборови и тајно напишете ги нивните заеднички карактеристики на вашата табла Clover; ова се вашите индиции. Потоа работете заедно за да се обидете да ги откриете клучните зборови на секој играч. На крајот од играта, соберете го вашиот резултат според тоа колку клучни зборови сте пронашле и запишете го во Записот на легендите. Обидете се да го победите вашиот висок резултат секој натпревар!

Main Menu