⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Sushi Go!

1,190.00 ден

Има залиха

  • Броj играчи: 2-5
  • Времетраење:  15 мин
  • Возраст: 8+
  • Издавач: White Goblin Games
Спореди

In the super-fast sushi card game Sushi Go!, you are eating at a sushi restaurant and trying to grab the best combination of sushi dishes as they whiz by. Score points for collecting the most sushi rolls or making a full set of sashimi. Dip your favorite nigiri in wasabi to triple its value! And once you’ve eaten it all, finish your meal with all the pudding you’ve got! But be careful which sushi you allow your friends to take; it might be just what they need to beat you!

Sushi Go! takes the card-drafting mechanism of Fairy Tale and 7 Wonders and distills it into a twenty-minute game that anyone can play. The dynamics of “draft and pass” are brought to the fore, while keeping the rules to a minimum. As you see the first few hands of cards, you must quickly assess the make-up of the round and decide which type of sushi you’ll go for. Then, each turn you’ll need to weigh which cards to keep and which to pass on. The different scoring combinations allow for some clever plays and nasty blocks. Round to round, you must also keep your eye on the goal of having the most pudding cards at the end of the game!

Награди и признанија:

  • 2015 UK Games Expo Awards Best General Card Game Winner
  • 2015 Origins Awards Best Card Game Nominee
  • 2015 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee
  • 2015 Boardgames Australia Awards Best Australian Game Winner
  • 2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
  • 2013 Golden Geek Best Card Game Nominee

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu