The Game: Quick & Easy

690.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 2-5
  • Времетраење: 8-10 мин.
  • Возраст: 10+
  • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Спореди

Oдиграј карта, извлечи карта. The Game: Quick & Easy e молскавична, но не многу едноставна варијата на хит-играта The Game.

Ќе успеете само ако сте вистински тим!

Main Menu