The Game

690.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Броj на играчи: 1-5
  • Времетраење: 20 мин.
  • Возраст: 8+
  • Издавач: Plan B Games
Спореди

Самата игра е вашиот противник, кој може да се победи исклучиво со заеднички сили на сите играчи. Правилата се едноставни, но задачата не е лесна. Размислувајте заедно, подгответе стратегија и ослободете се од сите карти.

Награди и признанија:

  • 2016 Lys Grand Public Finalist
  • 2015 Spiel des Jahres Nominee
  • 2015 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
  • 2015 Golden Geek Best Card Game Nominee
  • 2015 Fairplay À la carte Runner-up

Main Menu