Castle Logix

2,000.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 3+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Навежбајте ги “мускулите за логика”, градејќи еден од многуте тродимензионални дрвени замоци од листата на предизвици!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu