⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Како да нарачам?

Постојат два начини како да нарачате од нашите производи

 1. Преку допишување на нашата ФБ страна

 2. Преку нашата веб-продавница

1. Контактирање преку нашата ФБ страна

Со кликање на копчето подолу, директно ќе ве однесе на нашата ФБ страна каде што треба да ни пишете кој производ сакате да го нарачате или испратете ни слика од производот.
Информации кои треба да ни ги доставите се:
-Име и презиме
-Телефонски контакт
-Адреса за достава

2. Направи нарачка преку нашата веб-продавница

Другиот начин е нарачка преку нашата продавница. За да нарачате преку веб-продавницата следете ги чекорите објаснети подолу.

1

Изберете производи

 • Изберете ги саканите спецификации на производот: боја / големина / количина (доколку има)
 • Кликнете на копчето  ДОДАЈ ВО КОШНИЦА
 • Продолжете на ист начин додека сите посакувани производи не ви се во кошница
2

Прегледај кошница

 • Кликнете на кошницата во горниот десен агол
 • Повторно прегледајте ги сите производи, спецификации, количини и цени.
 • Ако имате купон за попуст, внесете го
 • Кликнете на прозорчето: ПРОДОЛЖИ КОН НАПЛАТА
3

Внесете информации

 • Внесете ги бараните податоци за испорака
 • Потребни информации се: име и презиме, адреса за достава, телефонски контакт, е-пошта
 • Кликнете на прозорчето: НАПРАВЕТЕ НАРАЧКА
4

Провери e-mail сандаче

 • Проверејте го своето e-mail сандаче, ви пративме потврда за нарачка
 • Останува само да почекате да ве побараат за испорака и да уживате во производите

Main Menu