⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️
Кралски чаршави за кралски сон – токму она што го заслужувате.
Чаршавите со ластик на Адомо се создадени од 100% памучна, еластична ткаенина која ги прави неверојатно меки и нежни на допир. Чаршавите одолеваат на тереот на секојдневната употреба, со што може да си ги користите со години.
Сите чаршави во оваа категорија имат дополнителен раб од +35cm кој ви овозможува лесно да ја прилагодите прекривката на секаков вид душек и наддушек.
Чаршавите се лесни за одржување бидејќи не се гужват, не се пеглаат и не бледнеат. А освен тоа, ниеден Адомо чаршав во нашата колекција не предизвикува алергиски реакции, дури ни на најнежната кожа.
Дајте му го најдоброто на вашето семејство – купете им квалитетен сон на издржлив чаршав направен од најдобрите материјали. Направете го изборот денес, за удобни и спокојни ноќи.
Кралски чаршави за кралски сон – токму она што го заслужувате.
Чаршавите со ластик на Адомо се создадени од 100% памучна, еластична ткаенина која ги прави неверојатно меки и нежни на допир. Чаршавите одолеваат на тереот на секојдневната употреба, со што може да си ги користите со години.
Сите чаршави во оваа категорија имат дополнителен раб од +35cm кој ви овозможува лесно да ја прилагодите прекривката на секаков вид душек и наддушек.
Чаршавите се лесни за одржување бидејќи не се гужват, не се пеглаат и не бледнеат. А освен тоа, ниеден Адомо чаршав во нашата колекција не предизвикува алергиски реакции, дури ни на најнежната кожа.
Дајте му го најдоброто на вашето семејство – купете им квалитетен сон на издржлив чаршав направен од најдобрите материјали. Направете го изборот денес, за удобни и спокојни ноќи.

Main Menu