⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 3000 денари ⚠️⚠️⚠️

Како најлесно да здиплите чаршав со ластик?

Нема сомнеж дека чаршавите со ластик се многу практични и едноставни за користење, но за разлика од обичните чаршави кај повеќето од нас тие може да бидат вистински “проблем” кога станува збор нивно диплење после перењето. Доколку не знаете како правилно да ги здиплите тие може да заземат многу простор во вашиот плакар и да и изгледаат неуредно.

Со следење на овие неколку чекори ќе можете уредно да ги здиплите вашите чаршави за само неколку секунди.

 

1. Раширете го чаршавот со ластикот свртен кон вас, ставете ги рацете во краевите и цврсто држете ги двата краеви.

2. Десниот крај префрлете го преку левата рака, додека раката ви е се уште внатре.

3. Поставете го на рамна површина и израмнете ги краевите тако што ќе формрате првоаголна форма.

 4. На крај превиткајте го неколку пати се додека не формирате квадрат.

 

Пробајте ја постапката неколку пати, со сигурност знаеме дека ќе успеете!

Main Menu