⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 3000 денари ⚠️⚠️⚠️

Зошто чаршавите со ластик се прв избор за секоја модерна постела?

Кога ќе разберете со каква „техника“ функционираат чаршавите со ластик ќе сфатите зошто светот полудува по ова парче ткаенина кое е неизоставен дел од секоја модерна спална.

Основната нивна примена е да имате чаршав кој нема да се „изместува“ на секое легнување и станување од креветот, ниту пак да се тутка под вас додека лежите и спиете. Едноставно, подигнете го душекот, префрлете го работ со ластик под него, измазнете и оптегнете го чаршавот и voila – спремно е за легнување!

Без оглед на тоа дали се работи за душек на спална на која секојдневно спиете или пак душек на гостинскиот софа-бед на кој повремено спијат вашите гости, овој чаршав со ластик е производот кој ви треба. Го местите еднаш – го користите без проблеми сè до следното менување на постелнината.

Чаршавите се изработени од 100% памук што ги прави ултра-лесни за одржување со перење на високи температури, а начинот на производство гарантира дека ниту ткаенината ниту ластикот нема да се оштетат во процесот на одржување. Значи чаршавот со ластик е 2 во 1 производ – ќе имате секогаш среден лежај, дури кога тукушто сте станале од спиење и ќе имате чаршав кој не се кубе, не се гужва и трае долго, долго…

Познато е дека памукот освен што е user-friendly материјал кој лесно се одржува, чаршавот со ластик изработен од 100% памук е благопријатен за телото, овозможува мек и свиленкаст допир и овозможува добра вентилација во секое годишно време. Наместете и уживајте во сите активности во постела!

Можеме да сумираме дека фактите се целосно на страна на чаршавите од Депо! Единствено што треба да се замислите е која боја да си ја изберете, и да проверите кои се димензиите на вашите душеци за да може да си изберете боја во соодветната големина. Брзиот начин на живот налага секогаш да избереме вакви практични и квалитетни производи кои ќе ни заштедат време а ќе ни донесат бонус удобност во домот. Затоа, задлабочете се асортиманот и изберете ја својата големина!

Main Menu