⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Отворени позиции

отворени работни позиции

Практикант

Започнете ја својата кариера со успешно завршен практикантски период и стекнете се со знаења како Social Media Management, Search Engine Optimization итн.

отворени работни позиции

Social Media Manager

Менаџирање со онлајн репутацијата на социјалните медиуми како и креирање на нови содржини за истите.

Станете дел од тимот на Depo.mk.

Апликација

    Main Menu