⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

Agent 299

290.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2-4
  • Времетраење: 5-10 мин.
  • Возраст: 13+
  • Издавач: DPH Games Inc
Спореди
SKU: DI1033 Категорија: -> Како да нарачам?

Deceptively Simple. Deceptively Tricky.

Each player begins the game with little information. Gradually, they will gain clues on to the location of valuable documents and tools. The challenge is timing the game’s end when you have the most favorable cards in front of you.

This is a 9 card game. Each player has 2 cards face down in front of them that they are not allowed to look at. One card is placed in the middle of the play area.

INTERROGATION
The First player will peek at 1 card and must swap 1 of the 2 cards in front of the player they just “interrogated” (either swapping the card they just looked at or the other card in the player’s possession).
OR they may peek at the card in the middle of play and swap it with ANY card.
DISCLOSURE
After each player has Interrogated, the first player must flip over 1 card so that it is face-up.

The first player card is passed to the left and play continues.

END GAME: The game ends when one of the players is unable to make a legal move.

SCORING: Each player will add their face-up card point values (and the value of the blackmail card face-up or face-down) The highest point total wins. Ties – 1) The player with the Top Secret folder 2)The Player with the Secret folder 3)the player with blackmail.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu