Anti-Virus

1,700.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Целта на оваа “био-логичка” игра е да се отстрани црвениот вирус.

Слична на класичните игри-сложувалки со хоризонтално поместување на плочки, Anti-Virus се разликува по тоа што плочките можат да се поместуваат и во групи и само дијагонално.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. планирање

Main Menu