Apple Twist

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 5+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Сите гасеници во едно јаболко!

Три гладни гасеници сакаат да јадат од истото јаболко. Можеш ли да ги свиткаш во форма така што да има место за сите? Оваа логичка игра бара флексибилно размислување! Гасениците се подвижни… исто како и јаболкото!

Со 60 предизвици од лесни до експертски, Apple Twist нуди многу храна за умот!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. планирање
  5. визуелна перцепција

Main Menu