Atlantis Escape

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Избегајте од легендарната Атлантида, пред да потоне засекогаш во океанот!

Најдете го патот од високата кула, па се до пристаништето, каде што ве очекува бродот кој ќе ве однесе во сигурност!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. флексибилно размислување
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu