Azul: Queen’s Garden

3,190.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење: 45-60 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Next Move Games
Спореди

Добредојдовте назад во палатата Синтра! Кралот Мануел I ги нарачал најдобрите дизајнери на градина во Португалија да ја изградат најнеобичната градина за неговата сопруга, кралицата Марија од Арагон.

Во Azul: Queen’s Garden, играчите имаат задача да организираат прекрасна градина за прекрасната сопруга на кралот со уредување на прекрасни растенија, дрвја и украсни карактеристики.

Користејќи иновативен механизам за изработка, потписот на серијата Azul, играчите мора внимателно да изберат шарени плочки за украсување на нивната градина. Само најневеројатните дизајнери на градина ќе процветаат и ќе го освојат благословот на кралицата

Main Menu