Azul: Summer Pavilion

2,990.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  30-45 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Next Move Games
Спореди

На почетокот на секој круг, нацртајте плочки по случаен избор од кесата за да ја наполните секоја од петте, седумте или деветте фабрики со по четири плочки. Нацртајте плочки колку што е потребно за повторно да ги наполните десетте места за снабдување на централната табла за бодување. Играчите потоа наизменично подготвуваат плочки. Можете да изберете да ги земете сите плочки со не-дива боја во фабрика и да ги поставите до вашата табла; ако има некои диви плочки во оваа фабрика, мора да земете една од нив. Ставете ги сите преостанати плочки во центарот на масата. Алтернативно, можете да ги земете сите плочки со не-дива боја од центарот на играта; мора да земете и една дива плочка, доколку е присутна.

Main Menu