⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

Bellum Magica

1,990.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-5
  • Времетраење:  15-30 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

Each player represents an evil lord.
Recruit creatures, ranging from simple goblins to terrifying dragons, and assign them a task in your kingdom: some will go to gather resources and explore the surroundings, while others will join your army to attack the human kingdom and other players.

Collect chests full of treasures and become the richest and most powerful evil lord of all time!

But how to do it?

  1. Choose an active horde: The Captain rolls the dice to define which horde will work today (with the possibility to make the Captain to roll again with one barrel resource).
  2. Gather resources: Gather units of food at the level of your active horde capacity.
  3. Call back scouts: Your treasure cards could make you win immediately Metal or Wooden chest!
  4. Attack! Following the turn order (starting with the Captain in clockwise), each player can carry out one attack by choosing between attack the human kingdom or attack another player’s castle. (number of shield vs number of sword)
  5. Recruit creatures to end the turn: Each player can recruit creatures by spending their food and symbols, recruit to have more resources and more chests!

The first player with 10 or more chests ends the game and the player with the more values in those chests wins the game!

 

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu