Bunny Boo

2,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 2+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Помогнете му на зајчето да излезе од кутијата, внимавајќи на обликот на отворот и висината на ушите!

Оваа игра е погодна за најмладите играчи.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. јазик
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. просторен увид

Main Menu