⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 2000 денари ⚠️⚠️⚠️

Bunny Bunny Moose Moose

1,190.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 3-6
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 9+
  • Издавач: CGE
Спореди

Once again, the hunter prowls the forest. All the animals flee in terror! Well, not really. Only a dumb animal would call attention to itself. In our forest, the animals are smart, otherwise their heads would be decorating the hunter’s mantelpiece. Our animals just casually saunter away, while convincing the hunter that he must be looking for something else. “Are you hungry for rabbit, Mr. Hunter? Well, you see, I’m a moose. Oh, no, not a moose with antlers like that…”

In this merry game, players take on the roles of rabbits and moose. While the hunter strolls through the forest, players are trying to look like an animal the hunter won’t shoot. And because they do so by making rabbit ears or moose antlers of various shapes on their heads, the spectators enjoy the game as well as the players.

Bunny Bunny Moose Moose

Do not forget this is a CGE game. The game might be funny, but don’t expect it to be too easy. You will need all your wit to run faster than others.

Game contains also an easier variant (suitable for children) and a more challenging variant (for veteran animals).

Награди и признанија:

2010 Golden Geek Best Party Board Game Nominee

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu