Busy Bugs

790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 1
  • Вoзраст: 7+
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пронајдете ги тајните скривалишта на бубачките!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. решавање на проблеми
  2. просторен увид
  3. планирање
  4. концентрација
  5. визуелна перцепција

 

Main Menu