Codenames: Duet XXL

2,490.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2
  • Времетраење: 15-30 мин.
  • Возраст: 11+
  • Издавач: CGE
Спореди

Codenames: Duet XXL, кооперативната верзија на нашата популарна игра за асоцијација на зборови, носи подобрување во однос претходната игра.

И играчите и рецензентите позитивно ја оценија поголемата верзија. „Третманот XXL за Codenames привлекува и функција и форма: и полесно и позадоволувачко е да се игра во неговата џиновска конфигурација“. (I Slay the Dragon)

Main Menu