Day & Night

2,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 3+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Day & Night е забавна логичка игра, која расте заедно со растечките когнитивни способности на детето. Реплицирањето на предизвиците од прирачникот станува се потешко, како што одминуваат дневните, а започнуваат ноќните предизвици.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. јазик
  5. планирање

Main Menu