Diamond Quest

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 10+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Следи ги трагите. Најди го дијамантот!

Влезете во рудникот, откопајте ги скапоцените камења и најдете ја локацијата на црвениот дијамант. Искористете го “рудникот” на информации за да стигнете до целта. Подлабоко копање носи поголеми предизвици!

Уникатна логичка игра со 80 предизвици, од најлесни до најтешки.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. логика
  2. концентрација
  3. визуелна перцепција
  4. решавање на проблеми
  5. планирање

Main Menu