Dinosaurs – Mystic Islands

1,800.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

Рекреирајте ја животната средина на диносаурусите од периодот Јура!
Распоредете ги островите, така да ги раздвоите месојадните од тревопасните диносауруси!
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu