⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Diplomacy

2,490.00 ден

Има залиха

Броj на играчи: 2-7
Времетраење: 360 мин.
Возраст: 12+
Издавач: Avalon Hill Games, Inc.
Спореди
This classic game of pure negotiation has taken many forms over the years.

The first The Avalon Hill Game Co (TAHGC) version has perhaps the widest release, but Avalon Hill Games, Inc. re-released the game in 1999, complete with a colorful new map and metal pieces. In 2008, Avalon Hill released a 50th anniversary edition with a new map and cardboard pieces representing the armies and navies.

In the game, players represent one of the seven “Great Powers of Europe” (Great Britain, France, Austria-Hungary, Germany, Italy, Russia or Turkey) in the years prior to World War I. Play begins in the Spring of 1901, and players make both Spring and Autumn moves each year. There are only two kinds of military units: armies and fleets. On any given turn, each of your military units has limited options: they can move into an adjoining territory, support an allied unit in an attack on an adjoining territory, support an allied unit in defending an adjoining territory, or hold their position. Players instruct each of their units by writing a set of “orders.” The outcome of each turn is determined by the rules of the game. There are no dice rolls or other elements of chance. With its incredibly simplistic movement mechanics fused to a significant negotiation element, this system is highly respected by many gamers.

Avalon Hill Complexity rating – 3

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu