⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Dixit: Revelations 7

1,190.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 3-6
  • Времетраење: 30 мин.
  • Возраст: 8+
  • Издавач: Asmodee
  • Играта е неанглиско издание.
  • Играта е јазично независна (картите и сите компоненти не содржат текст).
  • Експанзија за Dixit (за да се игра, потребна е основната игра)
Спореди

Dixit: Revelations invites you to go beyond what you see at first glance and discover what lies hidden between — or hidden by — the lines. Featuring art by the French illustrator Marina Coudray, Dixit: Revelations looks utterly unlike any Dixit expansion that has preceded it. Coudray’s mysterious and enchanting images are heavily influenced by early twentieth century design, from the Art Deco movement to Surrealism, even while they convey stories and ideas that may be millennia old. In her art you’ll find echoes of Picasso, Magritte, Matisse, Escher, Greek myth, Indian religion, pop music, internet memes, and much, much more… In these stylized pieces, reminiscent of New York City’s architecture and glass Tiffany lamps, you’ll find many allusions to ancient myths and folk tales.

Dixit: Revelations is an expansion for Dixit that contains 84 new cards for use with that game. In Dixit, each round one player takes on the role of Storyteller, choosing one card from his hand, then telling a story, singing a ditty, or otherwise doing something that in his opinion is associated with the played card. Each other player then chooses one card in her own hand and gives it to the Storyteller in secret. These cards are shuffled and revealed, then players vote on which card was played by the Storyteller. If either no one or everyone votes for the Storyteller, then he receives no points; if he received some votes but not all of the votes, he scores based on the number of votes received. Each player who submitted a correct vote or who received a vote on her card submission also scores. After a certain number of rounds, the player with the most points wins.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu