⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Eat Me If You Can!

1,090.00 ден

Нема на залиха

Спореди
  • Броj на играчи: 3-6
  • Времетраење: 10 мин.
  • Возраст: 6+
  • Издавач: 999 Games

Little Red Riding Hood and the family of pigs are living peacefully in the village – but one day, a hungry wolf appears who would dearly love to eat someone. Red and the pigs are in danger of being eaten! Rather than surrender to the plate, though, they decide to trap the wolf and shoo him from the village. Can they drive the wolf away – or will they all be eaten?

In Eat Me, If You Can, the wolf player tries to eat one of the other players to score points while the players, being prey, score by trapping the wolf. In each round, one player is the wolf and the other players are given Little Red Riding Hood (worth 3 points), Mother Pig (2 points), or a little piggy (1 point). Each non-wolf player then secretly chooses one of two cards in hand: Will the player sleep and rest, hoping not to be disturbed by the wolf? Or will the player set up a trap, thinking that the wolf will be coming for her? Once the players lay down their cards, the wolf chooses one of the players. If this player went to sleep, the wolf takes points from this player equal to the value of her character; if she set up a trap, on the other hand, she takes points from the wolf. Everyone else who rested this round scores points from the bank for their character — but only if they got their beauty sleep!

Whoever lost points that round becomes the wolf for the next round and hands out the character cards to players as she wishes. As soon as a player has ten or more points, the game ends and the player with the most points wins.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu