ESCAPE PUZZLE MOMENT 99pcs: Kitchen (1)

290.00 ден

Има залиха

 • Сложувалка со 99 парчиња
 • Големина на сликата: 19 x 23 cm
 • Возраст: 12 +
 • The new ESCAPE series with 99 pieces for exciting moments
 • With collecting character for beginners
 • Each puzzle in the Manor house series can be solved separately
 • An overriding puzzle is hidden throughout the entire series
Спореди
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
 • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
 • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.
 • ГОБЛИН е официјален дистрибутер на Равенсбургер за Македонија.

Main Menu