Farmyard – Donkey

399.00 ден

Има залиха

• 2х 18гр кесички глина (бела)
• 1х 10гр кесичкa глина (портокалова)
• 2х 5гр кесички глина (црвена, црна)
• 1х 5-во-1 Супер Дупер Пинокио алатка
• 1х Картонска подлога
• 1х Илустриран прирачник

Спореди

Магарето е вредно и работливо животно. Ако е направено од глина, ќе биде и весело и шарено.

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

Употребата на оваа весела глина нема граници. Со неа децата играат, но и возрасните, се користи за украсување слики, огледала, торти и колачи, детски соби или кутии, се изработува накит, приврзоци, магнети и уште многу други нешта што Вашата фантазија може да ги посака. Преку игра и забава, JumpingClay глината ја развива креативноста, концентрацијата и самодовербата кај децата. Да, играчките можат да бидат и едукативни, а учењето може да биде забавно!

Main Menu