Ghost Hunters

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Поставете ги правилно батериските лампи во опседнатата куќа и фатете ги сите духови од сите 60 предизвици, така што ќе ги осветлите!

Страшно добар предизвик за сите играчи!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. визуелна перцепција

Main Menu