Grabbit

1,490.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 4+
  • Броj на играчи: 2-4
  • Издавач: Smart Games
Спореди

 

Не заборавајте да јадете зеленчук!

Гладни зајчиња скокаат околу зеленчуковата градина, обидувајќи се, најпрвин да запомнат кој зеленчук каде се наоѓа, а потоа и да го земат, пред другите животни.

Првиот кој ќе собере 4 зеленчуци – победува.

 

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. решавање на проблеми
  3. визуелна перцепција
  4. меморија
  5. флексибилно размислување

Main Menu