⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 2000 денари ⚠️⚠️⚠️

Halloween

3,690.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2-4
  • Времетраење: 45-90 мин
  • Возраст: 12+
  • Издавач:Quined Games
Спореди

It’s Halloween — time to haunt poor unfortunate humans who think the holiday is all fun and games, but wait until you unleash ghosts upon this little town. Use your knowledge and wit to summon ghosts, move them around town, scare people, and even fight other ghosts because only one demon lord can boast of being the scariest demon lord of them all.

Halloween is a tactical game for 2 to 4 players in which you take on the role of a demon lord that controls the many ghosts on the board. Carefully plan your actions through a unique mechanism that allows you to manage multiple ghosts to try to outwit your opponents. Summon ghosts, move them round the board, fight other ghosts, or use one of the numerous action cards that can give you great tactical advantage.

During each player’s turn, that player will perform three of the actions available on their Player Board. Each player can activate any Ghost on the main board, provided that its requirements are met. Players can also, at any time during their turn, occupy one or more Action Cards. These greatly enhance players’ options in the game. The game proceeds clockwise from the first player until the end of the game is triggered; this will happen when a player has completely run out of Haunt Tokens or if they occupy five Action Cards. A final scoring then
happens, and the player with the most Haunt Points (HP) wins.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu